Un EXPERIMENT ciudat

Cand te gandesti la gaming (mai ales daca esti un puiut in domeniu) te gandesti ca tu ai un personaj pe ecran care trebuie sa raspunda la comenzile TALE date prin mouse si tastatura. Hai sa-ti arat altceva! 

The Experiment e ceva diferit..atat de diferit si special incat TREBUIE sa impart asta cu tine.

Pe o nava uriasa care pluteste in deriva pe apa, o femeie se trezeste din somn. Imbracata intr-o camasa si cu o durere de cap teribila, ea priveste catre camera de supraveghere si intreaba „E cineva acolo?”. Da, TU ESTI. Tu esti cel care poate opera tot sistemul de supraveghere video de pe bizarul vas. Nu poti comunica cu ea, iar femeie isi da seama si te roaga sa misti camera afirmativ daca poti sa o auzi.

…..

Iti spune ca nu isi aminteste nimic, iese pe hol, nava e pustie si e intuneric. Te roaga sa o ghidezi. Iti da username-ul si parola ei pentru a putea accesa baza ei de date si fisiere.

O cheama Ann Nichols si e biolog marin. (?)

…..

Ca sa o ghidezi catre o anumita camera trebuie sa aprinzi lumina in camera respectiva. Ea vede si merge acolo. Poti accesa orice camera video de pe vas, astfel ca o poti vedea in fiecare moment

…..

Colaborand ca o echipa veti afla ce experimente teribile au avut loc pe vas & ce s-a intamplat cu restul echipajului, iar Ann isi va deschide usor, usor sufetul in fata ta, pe masura ce ii vei castiga increderea.

Jocul aparut in 2008, are o atmosfera incarcata si misterioasa, iar atunci cand viata ta nu te mai satisface intr-un anumit moment,  jocul asta TE STARNESTE si te rasplateste pe masura. Ce e fascinant e ca de fapt NU poti interactiona cu personajul feminin, e o bariera uriasa intre voi, dar cu toate astea reusiti sa va intelegeti si scopul ei devine SCOPUL TAU.

…..

–Cu drag, Felicia

Anunțuri

5 gânduri despre „Un EXPERIMENT ciudat

  1. Pingback: Cum poti sa zici asa ceva!?!? | Good game, Felicia

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s