In sfarsit! Ma saturasem sa TOT ASTEPT!

Sunt nerabdatoare, nu imi place sa astept si nu-mi place perioada aia incepand de cand AFLU ca voi primi ceva si pana cand PRIMESC acel ceva. 

Dar in sfarsit am primit mail-ul pe care il asteptam. Eu si un domn asistent medical din Anglia corespondam pe mail. El? Un artist desavarsit, un guru al gamingului. Eu? Clienta lui prefererata care ii intelege arta cel mai bine. Vorbim despre faimosul om care a creat Downfall, un joc indie absolut incredibil, (si care m-a facut sa plang) iar partea buna e ca un NOU JOC e pe drum.

Chiar el, cu manuta lui mi-a scris ca va fi „cel mai bun joc pe care il voi juca”. Jocul se numeste The Cat Lady si este despre o femeie din America ramasa vaduva care incearca sa se sinucida.

Uneori femeia canta la pian si toate pisicile din cartier vin in jurul casei ei. Ea le pune mancare si pisicile ii tin companie. Femeia decide sa se omoare, dar cumva, in mod surprinzator e readusa la viata de catre medici si decide sa dea vietii o noua sansa. Pe marginea prapastiei, femeia asta va primi 5 vizite, de la 5 oameni diferiti. Unul ii va schimba viata in bine, dar ceilalti nu au decat intentii meschine la adresa ei. Cum iti dai seama care e omul pe care l-ai asteptat o viata intreaga? Asta e sarcina ta

Ce zici? Jocul este horror, dar un tip de horror care nu include monstrii si zombii, ci care are legatura cu psihologicul si cu fricile care pun stapanire pe noi, uneori pana la disperare. O sa te tin la curent si pe tine, creatorul jocului mi-a spus ca se ocupa acum de inregistrarea vocilor si coloana sonora si ca in 2 luni jocul e pe piata.

Crezi ca tablourile si sculpturile sunt arta adevarata? Poate, eu nu sunt convinsa. Ceea ce stiu sigur e ca omul asta face arta digitala si ma FASCINEAZA!

–Cu drag, Felicia

Anunțuri

6 gânduri despre „In sfarsit! Ma saturasem sa TOT ASTEPT!

  1. Pingback: Hello, baby! | Good game, Felicia

  2. Pingback: $ € £ Sunt din nou bogata!! $ € £ | Good game, Felicia

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s