Oamenii mari savureaza cele mai copilaresti lucruri (??)

Cu cat un om e mai in varsta, cu atat e mai inclinat catre prostioare copilaresti.  

N-a observat nimeni fenomenul asta?

In timp ce noi, cei de 18, 19 ani savuram din plin jocuri complexe, cu povesti sci-fi in care salvam lumea , parintii nostrii sunt innebuniti dupa Farmville si Angry Birds.

Strabunica mea adora sa se joace Super Mario (si are 75 ani), tatal meu e dependent de Angry Birds, iar mama joaca Volfied si Solitaire.

Cu cat un joc e mai copilaros, mai simplu si mai colorat cu atat prinde la publicul de varsta mai mare (35-60 ani) . Cine s-ar fi gandit la treaba asta?

Cunosc un barbat serios de peste 40 ani, cap de familie, cu personalitate puternica si voce groasa care din cand in cand si intrerupe activitatile cotidiene ca sa planteze rosii isi sa dea de mancare la gaini in Farmville.

Ce demonstreaza asta? Ca de fapt oamenii mari adora sa se joace, si ca in fiecare din ei exista un copil care e uneori prea orgolios ca sa iasa la suprafata.

 

Eu caut jocuri complicate, mature, in care ma lupt cu creaturi izvorate din fundul laboratoarelor militare de experimente genetice, in timp ce generatiile mai in varsta cauta sa se lupte cu porcii verzi care fura ouale pasarilor din Angry Birds.

–Cu drag, Felicia

Anunțuri

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s