AZI JOC : Cultures

Azi gamer-ul din mine vrea sa joace : Cultures: The Discovery of Vinland

In anul 2000, cand tu erai mult mai mic decat esti acum, cei de la Funcom au lansat „Cultures: The Discovery of Vinland”. Au urmat inca cateva jocuri dar niciunul nu l-a egalat pe primul.


Jocul de strategie te pune sa ai grija de un grup de vikingi ce au ajuns cu nava lor pe un tinut virgin si neexplorat unde doresc sa isi creeze o asezare.

Incepi de jos, cu o mana de vikingi si cu o singura cladire , dar ramane la latitudinea ta sa le cresti populatia, sa ii antrenezi pe vikingi in meserii ca pescar, vanator, miner, sa construiesti case, scoli, sosele si sa faci din mica asezare o adevarata fortareata.care sa tina piept pericolelor ce ii pasc pe micii vikingi.

Trebuie sa aduni resurse (lut, lemn, piatra etc.) punandu-i pe barbati la munca, in timp ce femeile au doar rol de a se puii si de a mari populatia. Resursele sunt vitale pentru contructi cladirilor si dezvoltarea asezarii.

Deasemenea, uneltele sunt necesare pentru supravietuire. Incepi cu unelte de lemn, dar stii si tu foarte bine ca lemnul e fragil. Trebuie sa treci la next level, facandu-ti unele din materiale cat mai rezistente.

Am primit prima data jocul acesta de la o revista de gaming, in copilaria mea, si am ramas fascinata. Atat de fascinata incat 12 ani mai tarziu scriu un articol despre el si apoi trec sa il joc. Si acum sa-ti dau un bonus:

3 CHESTII FUN pe care le fac in Cultures:

Ii pun sa faca rugaciuni in grup

Redenumesc un viking-fata cu numele meu si un viking-baiat cu numele iubitului meu si ii casatoresc. Apoi le urmaresc progresul si ii pun sa faca copii.

Iau un viking pe care nu il sufar, il inarmez cu o unealta si plec cu el prin padure sa ne luptam cu animale salbatice. Cine stie ce creaturi sunt in partea intunecata a hartii?

–Cu drag, Felicia

Reclame

2 gânduri despre „AZI JOC : Cultures

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s